2017. jan 06.

Vakúszervíz

írta: Molnár Zsolt_
Vakúszervíz

Ismerd meg szervizünket

Vészhelyzet a fotóstúdióban: újraéleszthető a stúdióvakud?

Egy jó stúdióvaku könnyen a szívünkhöz nő. Társ a legnehezebb beállításokban és legkörülményesebb helyzetekben. Ha vigyázol rá, kedvenc stúdióvakud sokáig segítségedre lehet, de mihez kezdj, ha mégis meghibásodott?

Add meg stúdióvakudnak azt a törődést, amit megérdemel!

Még a legjobb stúdióvaku is igényli az időszakos szakszerű átvizsgálást, évenkénti portalanítást. A profi felszerelés pedig profi szervizt igényel! Szerencsére a Mikrosatnál szinte minden stúdióvaku típussal találkoztunk már. Könnyen megmondjuk, feltámasztható-e vagy inkább vegyél könnyes búcsú tőle. Ráadásul a szükséges alkatrészek többségét raktáron tartjuk, így nem kell hosszú hetekre nélkülöznöd készülékedet.

Aggódsz, vajon megjavítható-e a stúdióvakud? Ne késlekedj!



Nagyberuházás egy filléres alkatrész miatt?

Tudtad, hogy a Mikrosatnál a pótalkatrészeket közvetlenül a gyártótól vásároljuk? Tehát nemcsak, hogy nem kell megfizetned a közvetítő kereskedők díját, de még időt is spórolsz! Ráadásul szervizünkben nem komplett paneleket cserélünk, hanem mindig csak azt az alkatrészt, amely meghibásodott. Így tényleg nem kell vagyonokat kifizetned egy filléres alkatrész miatt!

Csak azt cseréljük, amit kell, így csak annyit fizetsz, amennyit valóban szükséges!

Kevesen tudnak alkatrészszinten javítani. Mi viszont tényleg annyiféle problémával találkoztunk már, hogy nem tudsz meglepni. Legyen szó teljesítmény- és töltő kondenzátorok, villanócsövek, tirisztorok, IGBT vagy TRIAC félvezető elemek hibájáról, megoldjuk. Mi a titkunk? Egyszerű, 25 éve csináljuk!

Európa egyetlen Yongnuo vakukórháza

A Yongnuo szerződött partnereként egész Európában egyedül nálunk van lehetőséged a kínai vakuóriás termékeinek javíttatására. Minden Yongnuo javítást vállalunk. Az összes vakuegység, kioldó-, vezérlő modul és LED panel javítását elvégezzük, de még a sérült állványokkal és stúdió eszközökkel is megbirkózunk.

Nem nálunk vetted a Yongnuo készüléked? Nem számít, mi akkor is megjavítjuk!


szerviz

Tudd meg mielőbb, hogy javítható-e a készüléked!

Néhány dolog, amit mindenképpen tudnod kell javítás előtt!

Mennyibe kerül a javítás?

Mivel minden típus és probléma más javítást igényel, így előre nem tudjuk megmondani a javítás költségét. Küldd el a készüléket bevizsgálásra, és megnézzük, pontosan mennyiért tudjuk megjavítani!

Amennyiben a bevizsgálás után mégsem kéred a javítást, úgy egyszeri 3000 Ft bevizsgálási díjat számítunk fel. Természetesen, ha kéred a javítást, akkor ezt az összeget nem kell kifizetned.

Hogyan juttathatod el készülékedet a szervizünkbe?

Hozd be személyesen vagy küldd el futárral, esetleg postán a szervizünk címére (1141 Budapest Vezér utca 106. I.em.). Ennek költsége garanciális hiba esetén is téged illet.

Hogyan veheted át a megjavított készüléket?

Bejöhetsz érte személyesen, vagy kérheted, hogy szerződött futárszolgálatunkkal elküldjük azt egy általad választott címre. Garanciális javítás esetén a visszaszállítás díjmentes. Amennyiben viszont már nem érvényes a garancia, akkor a visszajuttatás költségét neked, mint megrendelőnek kell megfizetned!

Fontos, hogy miután megkaptad az értesítést a készülék elkészültéről, további 14 napig tudjuk díjmentesen tárolni azt.

Mennyi garanciát kapsz a javításra?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően, 3 hónap garanciát adunk a cserélt alkatrészre, valamint az elvégzett munkára.

Szólj hozzá